YAS Installatie logo wit

Boiler Installaties

Keukenboiler Installatie Monteur

Boiler installatie door vakmannen

Een boiler zorgt voor direct warm water, waardoor u geen tijd meer verspilt aan het wachten tot het water is opgewarmd. Of u nu uw handen wilt wassen, groenten wilt schoonmaken of snel een kopje thee wilt zetten, met een boiler van Yas Installatie heeft u altijd warm water binnen handbereik.

Een correcte installatie is cruciaal voor de optimale werking van uw boiler. Ons team van ervaren monteurs staat klaar om uw nieuwe boiler professioneel en snel te installeren.

Monteur voor Keukenboiler Installatie
Keukenboiler Installateur

Hoe wordt een boiler geplaatst?

We beginnen met een evaluatie, de bepaling van uw behoeften evenals de beste plek voor de boiler. Samen zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte is voor de boiler en dat de locatie gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud.

Na akkoord, zorgen wij ervoor dat er water- en elektriciteitsaansluitingen in de buurt zijn. We controleren of de waterleidingen en het stopcontact geschikt zijn voor de specificaties van de gekozen boiler en beginnen met de installatie.

Als alles op zijn plek staat, stellen we de boiler af en testen we, tot slot, de boiler om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en dat er geen lekkages zijn.

In 4 stappen een boiler in huis

1

Vraag een offerte of adviesgesprek aan om de juiste boiler voor uw woning te vinden.

2

Tijdens het persoonlijke adviesgesprek bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden.

3

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat voor de aanschaf en installatie van een boiler.

4

Na akkoord, zorgen onze gecertificeerde monteurs voor de installatie van de boiler.

Keukenboiler onderhoud Groningen
Keukenboiler Storing en Onderhoud

Wij doen ook storingen en onderhoud voor uw boilers

Regelmatig onderhoud van uw boiler is cruciaal om de optimale werking en levensduur van het apparaat te waarborgen. Zonder periodiek onderhoud kan de efficiëntie van de boiler afnemen, wat leidt tot hogere energiekosten en een minder betrouwbare warmwaterlevering. Bovendien kan een slecht onderhouden boiler gevaarlijke situaties veroorzaken, zoals lekkages of kortsluiting. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkomt u onverwachte storingen en zorgt u ervoor dat uw boiler veilig en efficiënt blijft werken.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de boiler grondig geïnspecteerd en schoongemaakt. Dit omvat het controleren van alle aansluitingen op eventuele lekkages en het ontkalken van de boiler om kalkaanslag te verwijderen, wat de efficiëntie kan verbeteren. De thermostaat en veiligheidsschakelaars worden getest om te zorgen dat ze correct functioneren. 

Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van diverse boilermerken en -modellen, bieden onze gecertificeerde monteurs een betrouwbare en professionele onderhoudsservice in Groningen en omgeving. Neem vandaag contact op met Yas Installatie voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.