YAS Installatie logo wit

Cv-ketel Installatie

Waarom een Cv-ketel installatie bij Yas?

Het hebben van een goed functionerende cv-ketel is enorm belangrijk. De cv-ketel is namelijk het kloppende hart van een efficiënt verwarmingssysteem in uw woning. Onze ervaren cv-installateurs zorgen voor een vakkundige installatie van uw cv-ketel.

lage prijs icoon

Ervaring en Expertise

Yas Installatie is dé specialist als het gaat om cv-installaties, cv-onderhoud en service in Groningen en omgeving. Ons team van cv-installateurs is volledig getraind, gecertificeerd en heeft jarenlange ervaring in het leveren van vakwerk.

Garantie icoon

Garantie

Bij Yas Installatie vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze cv-ketel installatie service en dat zij erop kunnen vertrouwen dat hun nieuwe cv-ketel optimaal functioneert. Daarom bieden we bij de installatie van een nieuwe cv-ketel garantie op onderdelen en vrijblijvende service.

extensie icoon

CO gecertificeerd

Met deze certificering tonen onze monteurs aan dat zij beschikken over de nodige kennis van en ervaring met het installeren en onderhouden van gastoestellen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat al onze monteurs over deze certificering beschikken en dat zij deze kennis voortdurend op peil houden.

Keukenboiler onderhoud Groningen

Cv-installatie Groningen

Bij cv-installatie in Groningen zorgen we niet alleen voor het correct functioneren van uw systeem, maar ook voor een veilige en efficiënte installatie vanaf het allereerste moment. Ons toegewijde team van experts neemt de tijd om niet alleen de ketel te installeren, maar ook om ervoor te zorgen dat de rookgasafvoer en luchttoevoer voldoen aan de ROGAFA-richtlijnen. Veiligheid staat bij ons voorop, omdat we ons bewust zijn van de risico’s die gepaard gaan met het niet naleven van deze voorschriften. We streven naar perfectie in elke stap van het installatieproces. 

cv-ketel installateur
Professionele Cv-ketel Installatie

Hoe gaan wij te werk?

We starten met een grondige evaluatie van uw gebouw en uw specifieke behoeften om de meest geschikte locatie voor de cv-ketel te bepalen, met als prioriteit zowel veiligheid als efficiëntie. Indien vereist, demonteren we de oude ketel en installeren we de nieuwe op de optimale plek, waarbij we ook het rookgaskanaal vervangen indien nosig. Na het afstellen en uitvoeren van uitgebreide tests om ervoor te zorgen dat alles perfect werkt en er geen lekkages of storingen zijn, zetten we ons in voor regelmatig onderhoud en inspecties om ervoor te zorgen dat uw verwarmingssysteem blijft functioneren zoals het hoort.

In 4 stappen een cv-installatie in huis

1

Vraag nu een offerte aan

Vraag een offerte of adviesgesprek aan om de juiste Cv-ketel voor uw woning te vinden.

2

Jouw adviesgesprek

Tijdens het persoonlijke adviesgesprek bespreken we gezamenlijk de mogelijkheden.

3

Offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte op maat voor de aanschaf en installatie van een cv-ketel.

4

Montage

Na akkoord, zorgen onze gecertificeerde monteurs voor een vlekkeloze cv-ketel installatie.

Wacht niet langer!

Wacht niet langer en laat uw cv-ketel controleren door onze verwarmingsmonteur. Bel ons via het nummer +31 6 4328700 of vul het contactformulier in. Ook voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Besteed de installatie van uw cv-ketel in Groningen uit aan Yas Installatie!