YAS Installatie logo wit

Over Ons

Keukenboiler installatie

Welkom bij Yas Installatie

Yas Installatie is dé expert in koel- en verwarmingssystemen in Groningen en omgeving. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van cv-ketels, airco’s en keukenboilers, zorgen wij voor betrouwbare installatie, onderhoud en reparatie van uw verwarmingssysteem. Onze missie is om elke klant te voorzien van een warm en comfortabel thuis, ongeacht de buitentemperaturen.

Stel zit bij de openhaard

Comfortabel in uw woning

Yas Installatie is opgericht met de visie om hoogwaardige en betrouwbare verwarmingsdiensten te leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze jarenlange ervaring in de branche stelt ons in staat om elke situatie met expertise en precisie aan te pakken. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en technieken op het gebied van verwarmingsinstallaties.

Veiligheid en certificering

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken volgens de nieuwste Gasketelwet, die in het leven is geroepen om de veiligheid van gasinstallaties te waarborgen. Onze monteurs zijn volledig gecertificeerd en getraind om te werken volgens deze strenge normen, wat betekent dat u kunt vertrouwen op een veilige en betrouwbare installatie.

 

Keukenboiler Storing en Onderhoud